In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player
Joomla! Slideshow


Privacy Statement JK Living


JK Living respecteert de privacy van alle gebruikers van haar sites en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk en zorgvuldig wordt behandeld. Door uw persoonsgegevens op te geven op de website gaat u er mee akkoord dat JK Living uw gegevens overeenkomstig dit Privacy Statement gebruikt.

Persoonsgegevens

Wij gebruiken alleen gegevens die uitdrukkelijk en vrijwillig zijn gegeven door personen die onze website bezoeken. U kunt uw persoonsgegevens opgeven ter registratie, om informatie in te zien, ons assortiment te bekijken, prijzen in te zien en om producten van JK Living aan te kopen.

JK Living legt uw gegevens vast voor de uitvoering van uw opdracht. Uw gegevens kunnen door JK Living worden gebruikt om u te informeren over inhoudelijke zaken, enkel betrekking hebbend op onze website www.jkliving.nl en (zakelijk) contact tussen beide partijen zonder betrokkenheid van derden in deze. Indien u hier bezwaar tegen heeft of uw gegevens wilt corrigeren of opvragen, kunt u contact met ons opnemen. JK Living verstrekt uw gegevens niet aan derden zonder uw uitdrukkelijke voorafgaande toestemming tenzij wij daartoe verplicht zijn op basis van de wet of een rechterlijke uitspraak.

De door ons verzamelde gegevens worden door ons alleen in overeenstemming met de wet gebruikt ter verbetering van onze dienstverlening en op een behoorlijke en zorgvuldige wijze.

Wijziging van dit Privacy en Cookie Statement

JK Living behoudt zich het recht voor om dit Privacy Statement te wijzigen. Wij raden u aan deze pagina daarom geregeld te raadplegen zodat u altijd van de laatste geldende versie op de hoogte bent. Dit Privacy Statement is voor het laatst gewijzigd in september 2013.

In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player
Joomla! Slideshow

Inloggen

Nog geen inloggegevens? Na GRATIS registratie kunt u onze producten online bekijken. Om onze prijzen te kunnen zien stuurt u ons uw bewijs inschrijving KvK. _______________________

Winkelwagen

Cart
Uw mandje is momenteel leeg.

Zoeken